Alle berichten Nieuws berichten Blog berichten
Bavette van De ProefTuin

Het verschil tussen bavette en biefstuk

Blog | 3.11.2023

Weet jij het verschil tussen Babette en biefstuk? Ze lijken hetzelfde te zijn, maar toch is er wel degelijk verschil. Lees er nu meer over in onze blog.

Lees meer
Huisgemaakte limoncello van De ProefTuin Hoenderloo

Onze huisgemaakte limoncello

Blog | 23.08.2023

De zomerse temperaturen doet verlangen naar een heerlijk fris drankje en dat kan er maar één zijn: de limoncello natuurlijk! Wij maken onze limoncello zelf en dat proef je. Lees in deze blog hoe we dat doen.

Lees meer
Pizza

Even voorstellen:

Nieuws | 29.06.2023

Pizzabakker Kostaq De pizza is uit de Italiaanse keuken niet weg te denken en wij hebben dan ook verschillende soorten pizza’s op ons menu staan. Wist je dat de houtoven pizza’s worden gebakken door een echte pizzakok? We vertellen je graag meer over de man achter de houtoven bij de ProefTuin in Hoenderloo. Sinds april […]

Lees meer
Pizza Margherita

De populairste pizza uit Italië.

Blog | 15.06.2023

Wat iemands favoriete pizza is zal per persoon verschillen, maar er is één pizza die overal ter wereld veel besteld wordt: de pizza Margherita.

Lees meer
Calzone vegetariana

De Italiaanse kazen in onze gerechten.

Blog | 11.05.2023

Wij zijn gek op Italiaanse kazen en daarom vind je deze ook in diverse gerechten terug.  Welke kazen dit zijn, lichten we graag in deze blog verder toe.

Lees meer
De Proeftuin Terras Uit Eten

Een nieuw seizoen voor De ProefTuin.

Blog | 18.04.2023

Het voorjaar is in aantocht en dat betekent dat het seizoen binnenkort van start gaat. Dat wordt alweer het derde seizoen van De ProefTuin! Met plezier blikken wij terug naar een paar jaartjes geleden, namelijk 2019. Daar is het idee voor De ProefTuin ontstaan en de basis gelegd voor wat het nu vandaag de dag […]

Lees meer