BBQ voor groepen

In onze prachtige tuin in Hoenderloo, gelegen op de Veluwe, bieden we bbq-arrangementen aan voor groepen vanaf 8 personen. Ga zelf aan de slag op een echte Kamado houtoven barbecue en bereid jouw eigen stukje vlees of vis zoals jij het graag het liefst hebben wil. Ook voor de vegetariër zijn er verschillende mogelijkheden.

BBQ op houtskool

BBQ-en met een groep is altijd een goed idee: het is gezellig en iedereen kan eten wat en hoeveel hij of zij zelf wil. Het leuke is: een mediterrane BBQ is nét even anders dan de standaard. Het arrangement bestaat uit mediterrane bereidingen van vis, vlees en groente. Bij de BBQ wordt ciabatta brood, foccacia’s, sauzen en verse salades geserveerd. Er wordt door jullie zelf gebarbecued op houtskool.

BBQ-en op houtskool bij De ProefTuin Hoenderloo

 

BBQ arrangementen

Er zijn verschillende BBQ arrangement waar je als groep uit kan kiezen. Zo hebben we het standaard BBQ arrangement, maar ook een optie met luxer vlees. Voor de visliefhebber is het mogelijk een volledig visarrangement te kiezen. Bij speciale wensen is het altijd mogelijk om in overleg te kijken wat er mogelijk is. Ook voor grotere groepen tot ongeveer 70 personen hebben wij goede mogelijkheden voor barbecuen.

Standaard inbegrepen: goed gevulde salades, gemarineerde krieltjes, versgebakken brood, sauzen en ready-to-use BBQ kolen. Een kok is er niet bij inbegrepen.

 

 

Barbecue voor groepen

 

Een reservering maken

BBQ
Arrangementen (prijzen voor 2023)
Optioneel