Groepen

De ProefTuin is uitermate geschikt voor groepen. Familiefeesten, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een gezellig dag met vrienden, het kan allemaal op onze prachtige locatie in Hoenderloo.

Het restaurant met gerechten geïnspireerd op de Mediterrane en Italiaanse keuken, is van hoge kwaliteit en uiteraard vers bereid. Naast heerlijk eten met keuze uit verschillende arrangementen, is het ook mogelijk om een activiteit te kiezen, zoals een potje te midgetgolfen, het maken van een huifkartocht of om fietsen te huren. Bovendien kunnen kinderen gratis gebruikmaken van de speeltuin.

Dat lust iedereen: pizza!

Proeftuin Hoenderloo staat bekend om zijn vers gebakken pizza’s uit de houtoven. Als groep kun je kiezen voor een uitgebreide tafel met verschillende pizza’s en aanvullende gerechten. Eet zoveel pizza’s als je wil! Dit arrangement bestaat uit huisgemaakte gerechten, ciabatta broodjes, salades en focaccia’s. De pizza’s zijn met vlees, vis of vegetarisch.

 

Pizzabuffet De Proeftuin Hoenderloo

Mediterrane BBQ op houtskool

BBQ-en met een groep is altijd een goed idee: het is gezellig en iedereen kan eten wat en hoeveel hij of zij zelf wil. Het leuke is: een mediterrane BBQ is nét even anders dan de standaard. Het arrangement bestaat uit mediterrane bereidingen van vis, vlees en groente. Bij de BBQ wordt ciabatta brood, foccacia’s, sauzen en verse salades geserveerd. Er wordt gebarbecued op houtskool.

> Klik voor meer informatie over barbecuen met een groep

Italiaans tafelen

Lunch

Ga gezellig met elkaar uitgebreid lunchen. Precies zoals de Italianen ook altijd doen! Het lunch arrangement bestaat uit huisgemaakte broodjes op Italiaanse wijze belegd (vlees, vis, vegetarisch). Daarbij wordt er fruit, verschillende salades en een soepje geserveerd. De lunch is ook uit te breiden met kannen jus, melk, karnemelk koffie/thee & tafelwater.


Anti-pasti

Wil je er echt een goed feestje van maken? Breid je pizza of BBQ buffet uit met een Italiaans anti-pasti buffet. Je krijgt hierbij verschillende planken met kleine mediterrane hapjes, zowel koud als warm. Niet alleen heel erg lekker, maar het ziet er ook nog eens heel erg feestelijk uit!


Gran dessert

Wat is een etentje zonder een lekker toetje? Breid je maaltijd uit met een uitgebreid dessert buffet. Het gran dessert arrangement bevat kleine hapjes geserveerd op feestelijke planken.

 

Anti pasti buffet De Proeftuin Hoenderloo

Activiteiten

Midgetgolf

Beleef maximaal plezier bij het midgetgolfen. Voor jong en oud tot aan het gaatje! Met 18 holes is het een hele uitdaging.


Huifkarrentocht

Ga op pad met de huifkar en geniet van de Veluwse natuur! Maak een gezellige rit door de uitgestrekte bossen met een kleine of grote huifwagen getrokken door fjordenpaarden. Een huifkartocht duurt 1 uur en is tot 18 personen. De prijs is € 230 per uur, inclusief een koetsier.


Fietsverhuur

De Veluwe staat bekend om de mooie fietsroutes. Het dorp Hoenderloo is omringt met bos, heide en zandverstuiving. De ideale omgeving om doorheen te fietsen! Via De ProefTuin is het mogelijk om fietsen te huren. 

 

Minigolf De Proeftuin Hoenderloo

Vraag meer informatie aan

Groepen
Arrangementen